Intreprinderile mici si mijlocii sunt primele vizate de controalele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, dupa intrarea in vigoare a noii legi privind evaziunea fiscala. Asigurarea vine de la presedintele ANAF Sebastian Bodu. El a declarat pent
Intreprinderile mici si mijlocii sunt primele vizate de controalele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, dupa intrarea in vigoare a noii legi privind evaziunea fiscala. Asigurarea vine de la presedintele ANAF Sebastian Bodu. El a declarat pentru Radio Total ca in acest sector fenomenul evazionist este in crestere, iar Uniunea Europeana a somat Romania sa reglementeze cat mai urgent situatia. Conform noii legi cei care se sustrag cu rea credinta de la plata impozitelor vor fi condamnati penal. Sunt vizati directorul, administratorul si chiar asociatul firmei. Ei sunt pasibili de pedepse cu inchisoarea cuprinse intre doi si opt ani. Numarul anilor creste proportional cu suma cu care infractorul a prejudiciat statul.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.