Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a lansat la privatizare, prin metoda accelerata, pachetul de 492.971 actiuni, reprezentand 50 la suta din capitalul social detinut de stat la SC Menarom SA Galati. Metoda accelerata de privat
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a lansat la privatizare, prin metoda accelerata, pachetul de 492.971 actiuni, reprezentand 50 la suta din capitalul social detinut de stat la SC Menarom SA Galati. Metoda accelerata de privatizare presupune vanzarea actiunilor societatii comerciale, prin licitatie cu strigare, in termen de 10 zile de la publicarea ofertei de vanzare.
Pentru inscrierea la licitatia cu strigare, ce va avea loc in data de 22 septembrie 2005, ora 12, la sediul AVAS, este necesara depunerea garantiei de participare si achizitionarea dosarului de prezentare, care este disponibil incepand cu data de 31 august 2005. Potentialii cumparatori vor depune documentele mentionate in dosarul de prezentare, in plic sigilat, la sediul AVAS, cel mai tarziu cu o zi lucratoare inainte de data fixata pentru inceperea licitatiei, ora 12. Pretul de oferta este de 0,5 RON/actiune, iar valoarea pachetului de actiuni scos la vanzare este de 246.485,5 RON. Deschiderea plicurilor cu documentele de participare la licitatie se va face in prezenta tuturor ofertantilor, in data de 21 septembrie 2005, la ora 13. Verificarea si analizarea documentelor de precalificare si de participare la licitatie se va face pana la data de 22 septembrie a.c., ora 11, cand se va intocmi si comunica lista ofertantilor acceptati.
SC Menarom SA Galati are un capital social de 2,4 milioane RON si are ca obiect de activitate constructii si reparatii navale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.