al doilea set s-a mers cap la cap pana la 6-6, iar "Hane" s-a impus in tie-break cu 6-3, chiar daca ploaia a intrerupt meciul de patru ori. Setul trei a debutat cu un break al americanului. Obosit, bucuresteanul a cedat si si-a mai pierdut de doua or
al doilea set s-a mers cap la cap pana la 6-6, iar "Hane" s-a impus in tie-break cu 6-3, chiar daca ploaia a intrerupt meciul de patru ori. Setul trei a debutat cu un break al americanului. Obosit, bucuresteanul a cedat si si-a mai pierdut de doua ori serviciul. Scor final 1-6 si dorinta lui Victor de a ajunge prima data intr-o finala ATP ramane doar un vis.
Libertatea : Victor, rezultatul de la New Heaven e totusi o performanta...
Victor Hanescu: E adevarat, mai ales ca este a doua semifinala la un turneu pe ciment, ceea ce ma face sa cred ca jocul meu se potriveste mai bine suprafetei rapide.
Jocul a fost intrerupt pentru prima data la 1-1 in tie-break-ul primului set. in ce fel te-a afectat aceasta pauza?
M-a dezavantajat, pentru ca am dominat categoric sfarsitul de set si aceste intreruperi i-au dat lui Blake posibilitatea sa se recupereze psihic si fizic si sa isi revina. Mai mult, si in setul doi eram la conducere si mai aveam nevoie de un punct, dar ploaia a oprit iarasi meciul, dandu-i lui sansa sa intoarca rezultatul.
Chiar la inceputul setului decisiv ti-ai pierdut serviciul. A fost momentul decisiv?
Cred ca da! El a preluat conducerea atat pe tabela, cat si moral. in plus, am inceput sa resimt putin si oboseala pentru ca am avut meciuri dificile toata saptamana.
Publicul a fost de la inceput pana la sfarsit de partea americanului...
A fost dificil sa joc impotriva unor spectatori atat de galagiosi si de excentrici. De asta spuneam ca as prefera o semifinala cu spaniolul Chela. Asta e, trebuie sa ma lupt in orice conditii
Una peste alta, esti multumit?
Da. E un rezultat bun, am jucat un tenis de calitate.
La US Open vei juca cu Montanes ...
Sper sa ma refac fizic pana marti si sper sa nu fie conditii de joc foarte diferite de cele care au fost aici la New Heaven ca sa am timp sa ma acomodez.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.