Sumele pe care au refuzat sa le achite detinatorii de centrale termice de apartament trebuie considerate restante. Nu-i posibil ca fiecare sa plateasca doar atat cat considera el ca ar trebui. Cei din aceasta categorie ar trebui sa nu uite ca si ei
Sumele pe care au refuzat sa le achite detinatorii de centrale termice de apartament trebuie considerate restante. Nu-i posibil ca fiecare sa plateasca doar atat cat considera el ca ar trebui. Cei din aceasta categorie ar trebui sa nu uite ca si ei au contribuit la uzajul retelei interne a imobilului si mai ales ca detin cote parti din aceasta retea.
Maria Crangu - in blocul nostru sunt niste anexe si niste uscatorii de care uzeaza numai cateva familii. N-ar trebui sa avem toti acces la aceste spatii?
Daca este vorba de spatii comune si nu inscrise in actele de proprietate ale unora dintre proprietari, se impune ca absolut toti detinatorii de spatii sa poata avea acces la ele.
Cereti sprijinul comitetului executiv si discutati cazul in prima adunare generala a asociatiei de proprietari din care faceti parte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.