Cetatenii straini care dovedesc ca au efectuat investitii de cel putin un milion de euro sau au creat peste o suta locuri de munca, cu norma intreaga, isi pot stabili domiciliul in Romania fara sa fi indeplinit conditia de sedere temporara in tara in
Cetatenii straini care dovedesc ca au efectuat investitii de cel putin un milion de euro sau au creat peste o suta locuri de munca, cu norma intreaga, isi pot stabili domiciliul in Romania fara sa fi indeplinit conditia de sedere temporara in tara in ultimii cinci ani. Dovada investitiei sau a locurilor de munca create va fi calculata in functie de cota de participare la beneficiile si pierderile societatii comerciale, din ultimii cinci ani, anterior depunerii cererii, dar si dovada mijloacelor de intretinere, a asigurarilor sociale de sanatate si a spatiului de locuit. O alta conditie care trebuie indeplinita este cunoasterea limbii romane la un nivel satisfacator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.