moldovenilor, portarul Tiberiu Lung a respins gresit balonul pana la Tanasa, care a recentrat in fata portii, mingea l-a lovit in ceafa pe Croitoru si a intrat in poarta. Desi gazdele au dominat cvasitotal, a ramas 1-0. Mai mult, in minutul 39, goa
moldovenilor, portarul Tiberiu Lung a respins gresit balonul pana la Tanasa, care a recentrat in fata portii, mingea l-a lovit in ceafa pe Croitoru si a intrat in poarta.
Desi gazdele au dominat cvasitotal, a ramas 1-0. Mai mult, in minutul 39, goalkeeper-ul "taurilor", Ciprian Manea, a avut o interventie intarziata asupra lui Disney, iar arbitrul a dictat - usor penalty pentru oaspeti si l-a avertizat pe bacauan. Lovitura de pedeapsa a fost ratata nonsalant de Bobi Verdes, care a tras peste poarta bacauana. Chiar daca au fost mai incisivi dupa odihna, Pandurii n-au ciupit nici macar un punct si raman pe zero in clasament.
"Recunosc, astazi am jucat in 12. si zeita Fortuna a fost in echipa mea! Egalul era mai echitabil dupa felul in care s-a jucat. A trebuit sa tragem de timp pe final. Sunt supermultumit ca am "furat" cele trei puncte", a recunoscut franc antrenorul Cristi Popovici.
Cea de-a patra infrangere din tot atatea meciuri i-a fost fatala antrenorului Pandurilor, Emil Sandoi. El a demisionat ieri la pranz, iar in locul sau a fost numit Nicolae Ungureanu, fostul tehnician al divizionarei B FC Caracal. Desi si-a dat demisia, Sandoi va ramane in staff-ul clubului pe postul de director sportiv.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.