CFR Cluj a deschis scorul prin Tilinca, "cap" din sase metri, dupa un serviciu al lui Florin Dan. Pitestenii, sositi sub Feleac fara antrenorul Sorin Cartu, oprit de medici sa faca deplasarea, au egalat prin Negoita, care l-a invins pe Tudor dintr-o
CFR Cluj a deschis scorul prin Tilinca, "cap" din sase metri, dupa un serviciu al lui Florin Dan. Pitestenii, sositi sub Feleac fara antrenorul Sorin Cartu, oprit de medici sa faca deplasarea, au egalat prin Negoita, care l-a invins pe Tudor dintr-o lovitura libera de la 17 metri. Oaspetii au preluat conducerea prin Tanasa, dupa o lansare la limita ofsaidului. in prelungiri, Anca a sutat disperat de la limita careului de 16 metri, insa mingea a fost deviata de Rohat, prinzandu-l pe picior gresit pe Preda.
"Sunt foarte dezamagit de atitudinea jucatorilor mei, inclusiv de a mea. imi asum responsabilitatea pentru acest semiesec, dar imi vine foarte greu sa o fac. Am nevoie de jucatori curajosi, nu de niste fete. De la mijloc in sus nu s-a jucat nimic, iar in aparare s-au facut greseli mari", a afirmat antrenorul Dorinel Munteanu, care s-a accidentat la muschii adductori in minutul 59, inlocuindu-se cu Mijin.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.