lunare ale solicitantului (principalul si dobanda) si ale familiei acestuia, decurgand din contractul de credit, precum si din alte contracte de aceeasi natura, sa reprezinte cel mult 40% din veniturile nete lunare ale solicitantului si, dupa caz, al
lunare ale solicitantului (principalul si dobanda) si ale familiei acestuia, decurgand din contractul de credit, precum si din alte contracte de aceeasi natura, sa reprezinte cel mult 40% din veniturile nete lunare ale solicitantului si, dupa caz, ale familiei acestuia. in situatia in care creditul de consum are ca destinatie achizitionarea de bunuri, solicitantul trebuie sa prezinte garantii reale si/sau personale la nivelul creditului solicitat sau sa achite un avans de minimum 25% din valoarea respectivelor bunuri. Valoarea unui credit pentru investitii imobiliare nu poate depasi 75% din valoarea imobilului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.