Societatea IMPACT a platit primul cupon aferent emisiunii de obligatiuni corporative, in valoare de 1,34 milioane lei, conform unui comunicat publicat vinerea trecuta pe pagina de Internet a BVB. Valoarea finala subscrisa in cadrul ofertei de obligat
Societatea IMPACT a platit primul cupon aferent emisiunii de obligatiuni corporative, in valoare de 1,34 milioane lei, conform unui comunicat publicat vinerea trecuta pe pagina de Internet a BVB. Valoarea finala subscrisa in cadrul ofertei de obligatiuni, realizata in luna februarie a anului 2005, a fost de 31.200.000 lei, maturitatea obligatiunilor fiind de 4 ani, iar dobanda platita la valoarea Euribor plus 6,5 la suta. Valoarea cuponului aferent primului semestru exprimata in euro este egala cu 1,20 euro pentru o obligatiune, respectiv 4,3043 lei. Astfel, valoarea totala platita pentru cele 312.000 obligatiuni subscrise a fost de 1,34 milioane lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.