balonul in poarta (32), mingea a lovit bara si a intrat in plasa. Totul s-a terminat pentru echipa lui Sabau in minutul 75: Frasinescu l-a faultat in careu pe Abiodun, a fost eliminat, arbitrul Sebastian Coltescu dictand penalty pentru "bancari"; lov
balonul in poarta (32), mingea a lovit bara si a intrat in plasa. Totul s-a terminat pentru echipa lui Sabau in minutul 75: Frasinescu l-a faultat in careu pe Abiodun, a fost eliminat, arbitrul Sebastian Coltescu dictand penalty pentru "bancari"; lovitura de la 11 metri a fost transformata precis de acelasi Abiodun: 0-2
Nici 1.000 de spectatori la Bistrita. intre ei si zece suporteri ai "cavalerilor", care au afisat banner-ul "Gino, lasa-ne!". Tribunele au scandat dupa gafele lui Paglisan "Sa vina Burebista!", trimitere la fostul portar al Gloriei, Costel Campeanu, retras la inceputul sezonului.
"Nu facem fata din punct de vedere fizic. A existat o mare diferenta de gabarit. Negrean a luptat cu adversari de 1,80-1,90 metri. Nu putem face fata echipelor de aceasta talie", a spus "Motul" la final. intrebat daca obiectivul echipei sale ramane clasarea in primele zece locuri, Sabau a raspuns: "Eu nu m-am pronuntat asupra obiectivului, pentru ca acesta poate fi stabilit pe parcurs. in momentul acesta, obiectivul e evitarea retrogradarii!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.