Vremurile cand familia regala britanica era tratata cu discretie s-au dus, iar dupa atacurile tabloidelor, regina si ai ei trebuie sa faca fata "asaltului" scenaristilor de televiziune, care pregatesc toamna aceasta o serie de filme despre viata lor
Vremurile cand familia regala britanica era tratata cu discretie s-au dus, iar dupa atacurile tabloidelor, regina si ai ei trebuie sa faca fata "asaltului" scenaristilor de televiziune, care pregatesc toamna aceasta o serie de filme despre viata lor intima. Channel 4 va difuza in noiembrie un film de televiziune care o va prezenta pe printesa Margaret, sora reginei, intr-o scena de lesbianism si fumand canabis. Daca printesa Margaret, sora reginei Elizabeth a II-a, s-a stins din viata in februarie 2002, sotul ei, Lord Snowdon, traieste inca si a fost "incandescent de furie", potrivit unor surse, cand a fost informat de continutul acestui film. Filmul pe care il va difuza Channel 4 descrie in detaliu viata intima a printesei Margaret, de la povestea de dragoste cu Peter Townsend pana la casatoria cu Lordul Snowdon, neignorand nici legatura cu gradinarul Roddy Lewellyn. Filmul nu se opreste insa aici. Printesa ar fi fumat canabis si ar fi incercat LSD impreuna cu membrii trupei Beatles.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.