cuvenita invingatorului. Organizatorii nu au reusit sa ofere presei de la inceput lista finala cu concurentii la "slagare". Dupa ce initial s-a retras din concurs de la "slagare" si dupa ce au refuzat sa mai cante in recitalul stabilit in deschide
cuvenita invingatorului.
Organizatorii nu au reusit sa ofere presei de la inceput lista finala cu concurentii la "slagare". Dupa ce initial s-a retras din concurs de la "slagare" si dupa ce au refuzat sa mai cante in recitalul stabilit in deschiderea festivalului, Directia 5 a intrat totusi in concurs la "slagare" pe ultima suta de metri. Madalin Voicu, presedintele juriului, ne-a declarat ca de acum organizatorii doresc ca cei care castiga Trofeul Mamaia sa intre automat in concurs la urmatoarea editie, fara sa treaca de o preselectie.
Alexandra Ungureanu a participat la "slagare" cu o piesa care nu era un hit. E drept, ea a intrat in concurs in urma retragerii altor piese. De altfel, Alexandra a recunoscut publicului ca nu avea ce sa caute in concurs la "slagare", cu piesa interpretata de ea. "Cu ajutorul dv., sper ca aceasta piesa sa ajunga la anul un slagar", a spus Alexandra pe scena.
Bodo, ginerele presedintelui Traian Basescu, a cantat si in concurs la "slagare", dar si in recital, dupa concursul acestei sectiuni. Interpretul a fost sustinut de sotia sa, Ioana, dar si de presedintele Basescu cu sotia, aflati in sala. Ioana a cantat si a aplaudat pe parcursul evolutiei lui Bodo. si Traian Basescu a incercat sa fredoneze piesele lui Bodo, dar nu a stiut versurile. in aceste conditii a fost ajutat de fiica lui, Ioana, care s-a asezat in dreapta sa.
Dupa concertul lui Bodo, presedintele a fost intrebat cu cine voteaza la "slagare". Evident, presedintele a raspuns: "Cu Bodo"!
Prezenta lui Traian Basescu la festival a creat o busculada atat inainte, cat si dupa manifestare. O serie de concurenti de la sectiunea "creatie" si "interpretare", dar si ziaristi nu au fost lasati sa mai intre in sala. Unii au reusit totusi sa intre pe "fereastra" sau direct din culise pe scena...
Tot printre spectatori s-au numarat si Mircea Geoana, Emil Boc si Gabi Balint cu fiica sa, Denisa.
Pe locul intai la capitolul cea mai proasta interpretare a figurat Cristina de la Impact. Spectatorii au fost dezamagiti de incercarile nereusite ale "cantaretei" de a reproduce "pe viu" aceeasi voce de pe inregistrarea din studio.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.