Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va publica, astazi, anuntul de privatizare a societatii Constructii Feroviare Moldova din Iasi, la un pret de oferta de 2,66 milioane de lei (26,6 miliarde de lei vechi), potrivit unui comuni
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) va publica, astazi, anuntul de privatizare a societatii Constructii Feroviare Moldova din Iasi, la un pret de oferta de 2,66 milioane de lei (26,6 miliarde de lei vechi), potrivit unui comunicat al AVAS. Investitorii interesati de preluarea pachetului de 50,95% din actiuni detinut de stat vor putea depune documentele de participare la licitatia cu strigare pana la 19 septembrie. Licitatia cu strigare va avea loc la 20 septembrie. Societatea din Iasi, cu un capital social total de 2,66 milioane de lei, impartit in 26,62 milioane de actiuni.
Pretul de oferta este de 0,1 lei/actiune, egal cu valoarea nominala a titlurilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.