Uzinele Termoelectrica Giurgiu, Energoterm Resita si CET Arad vor disponibiliza un numar total de 187 angajati, care vor primi plati compensatorii, masura fiind aprobata in sedinta de joi a Guvernului. De la Termoelectrica Giurgiu vor fi disponibiliz
Uzinele Termoelectrica Giurgiu, Energoterm Resita si CET Arad vor disponibiliza un numar total de 187 angajati, care vor primi plati compensatorii, masura fiind aprobata in sedinta de joi a Guvernului. De la Termoelectrica Giurgiu vor fi disponibilizati 68 de salariati, iar de la Energoterm Resita vor fi eliminate 40 de posturi. CET Arad va disponibiliza 79 de angajati. Salariatii concediati vor primi salarii compensatorii si vor beneficia de masurile de protectie sociala prevazute de lege.
Disponibilizarile fac parte dintr-un program de restructurare si eficientizare a activitatii celor trei societati furnizoare de energie electrica si termica, avizat de sindicate si aprobat de Consiliile Locale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.