Actorul Russell Crowe a incheiat o intelegere cu portarul unui hotel de la New York, pe care l-a lovit cu un telefon la inceputul lunii iunie, transmite BBC News online. Foarte putine detalii ale acordului au fost facute publice, dar reprezentantul p
Actorul Russell Crowe a incheiat o intelegere cu portarul unui hotel de la New York, pe care l-a lovit cu un telefon la inceputul lunii iunie, transmite BBC News online. Foarte putine detalii ale acordului au fost facute publice, dar reprezentantul pentru presa al actorului a declarat ca intelegerea, care pune capat unui proces civil, este satisfacatoare pentru ambele parti. Acordul nu rezolva insa toate problemele pe care si le-a creat Crowe, deoarece procesul penal deschis in cazul agresiunii va continua. Crowe este asteptat la tribunal pe 14 septembrie.
Actorul si-a cerut scuze public pentru accesul de furie care a provocat ranirea usoara a lui Nestor Estrada si a declarat intr-o emisiune de televiziune ca aceasta este una dintre cele mai rusinoase situatii traite. (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.