La ora actuala, in Romania, nu exista o baza clara de date cu pacientii care sufera de boli cronice. ''Pana la inceputul anului 2007 trebuie sa existe registre nationale, cu pacientii care au boli cronice, bine puse la punct. Pentru aceasta incercam
La ora actuala, in Romania, nu exista o baza clara de date cu pacientii care sufera de boli cronice. ''Pana la inceputul anului 2007 trebuie sa existe registre nationale, cu pacientii care au boli cronice, bine puse la punct. Pentru aceasta incercam sa dezvoltam un sistem informational accesibil comisiilor de specialitate si specialistilor. La ora actuala, exista asemenea registre, insa trebuie reactualizate. Numai asa vom putea controla si gestiona mai bine fondurile care merg la programele nationale'', ne-au declarat surse autorizate din cadrul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.