Phill Collins isi ia adio de la fanii sai romani pe 30 octombrie, prin concertul de la Bucuresti. Evenimentul face parte din seria de concerte "First Final Farewell Tour" si reprezinta cea mai impresionanta productie, realizata in Romania, la un even
Phill Collins isi ia adio de la fanii sai romani pe 30 octombrie, prin concertul de la Bucuresti. Evenimentul face parte din seria de concerte "First Final Farewell Tour" si reprezinta cea mai impresionanta productie, realizata in Romania, la un eveniment indoor.
Autorul hit-urilor "You Can't Hurry Love", "Against All Odds", "Easy Lover", "One More Night", "Groovy Kind Of Love", "In The Air Tonight", "Another Day In Paradise", "Sussudio", "Dance Into The Light" si "You'll Be In My Heart" va face un show live de doua ore, alaturi de 16 muzicieni.
"You'll Be In My Heart" este piesa pe care Phill Collins a scris-o special pentru filmul "Tarzan" si cu care a si castigat un Oscar, un Grammy si un Glob de Aur.
In ciuda faptului ca organizatorii nu au comunicat oficial onorariul artistului, se pare ca acesta va canta la Bucuresti pentru 5.000 de euro, suma garantata, in afara procentului din banii obtinuti din vanzarea biletelor, al caror pret variaza intre 129,5 lei RON, in picioare si 449,5 lei RON, categoria VIP.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.