Sambata, 27 august, ProFM declanseaza Skate Propaganda. La Palatul Copiilor din Bucuresti, premii de peste 800 de euro ii asteapta pe toti cei care demonstreaza ca skate-ul lor asculta de ei. Nu conteaza cine vine cu skate-ul sau cine vine pe jos. Sh
Sambata, 27 august, ProFM declanseaza Skate Propaganda. La Palatul Copiilor din Bucuresti, premii de peste 800 de euro ii asteapta pe toti cei care demonstreaza ca skate-ul lor asculta de ei. Nu conteaza cine vine cu skate-ul sau cine vine pe jos. Show-ul este garantat. Party-ul dedicat celor care vor sa incheie vacanta in forta are un nume: "Open Fest". Pe 26 si 27 august, Bucurestiul va fi invadat de sound-uri inedite, de la electro la drum'n'bass si de la breakbeat la techno. Doua nopti cu trupe si DJ de prima mana, din Romania si din strainatate: DJ Quest, DJ Shodan, Prode, Voy Larkin, Suie Paparude, Seb, Trigga, Gemini Brothers si multi altii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.