Gradina zoologica din Londra va gazdui incepand de vineri, timp de patru zile, cateva "exemplare din specia umana", relateaza Mediafax. Profitand de un weekend prelungit, luni fiind zi de sarbatoare in Anglia, gradina zoologica propune un eveniment s
Gradina zoologica din Londra va gazdui incepand de vineri, timp de patru zile, cateva "exemplare din specia umana", relateaza Mediafax. Profitand de un weekend prelungit, luni fiind zi de sarbatoare in Anglia, gradina zoologica propune un eveniment special expunand o "turma de Homo Sapiens", potrivit organizatorilor. Prezentati publicului asa cum au venit pe lume, cu exceptia unei frunze de vita de vie plasata strategic, acesti reprezentanti ai speciei umane sunt supravegheati de gardieni, care se asigura ca cei expusi fac suficienta miscare. Acesti locuitori neobisnuiti pentru o gradina zoologica sunt barbati si femei voluntari, selectionati prin concurs pentru a participa la una dintre aceste patru zile ale evenimentului, destinat sa sensibilizeze opinia publica. Initiativa Societatii Zoologice din Londra este menita sa dovedeasca "apartenenta omului la regnul animal" si sa "arate ca proliferarea sa este un adevarat flagel pentru celelalte specii". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.