Carismaticul prezentator al ''Tonomatului DP2' nu bea, nu fumeaza, crede doar in iubire.
VICII:
Nu fumez, nu beau dar sunt un impatimit al transmisiunilor de Formula 1. Indiferent de programul din ziua respectiva, Formula 1 are int
Carismaticul prezentator al ''Tonomatului DP2' nu bea, nu fumeaza, crede doar in iubire.
VICII:
Nu fumez, nu beau dar sunt un impatimit al transmisiunilor de Formula 1. Indiferent de programul din ziua respectiva, Formula 1 are intotdeauna prioritate. Sunt dependent de mobil, mi-as dori sa existe sub forma unui cip pe care sa-l pun in ureche.
DISTRACTII:
In week-end incerc sa plec din Bucuresti cat pot de des. In functie de anotimp, aleg muntele sau marea. Acum, vara, imi place sa merg la piscina si sa joc tenis de camp, in club ies destul de rar, prefer sa stau la discutii si glume cu prietenii la o terasa.
STIL:
Imi place sa ma imbrac sport, cu haine cat mai comode. Port camasa, dar urasc cravata. La costum m-am imbracat de doua ori in viata mea si cred ca a 3-a oara va fi atunci cand ma voi insura.
FEMEI:
Am inteles ca nu are nici un rost sa intelegi femeile pentru ca nu vei reusi. Le iau asa cum sunt si de fiecare data sunt surprins sa le descopar. Imi plac femeile vorbarete, deschise si cu simtul umorului. O femeie frumoasa este o femeie care stie sa se faca placuta.
CASATORIE:
Cred in casatorie si stiu ca exista un moment potrivit pentru toate. Cand am sa fiu convins 100% ca merita sa fac pasul asta, nu am sa ezit. Insa doar atunci cand voi fi sigur pentru ca vreau o data si bine, adica o casatorie care sa dureze toata viata.
VIITOR:
In viitor nu ma vad facand altceva in afara de televiziune. In timp am sa prind si mai multa experienta care ma va ajuta sa fac emisiuni si mai bune. In rest, imi doresc lucruri normale care tin de viata personala si care vin cu varsta: familie, copii (o fata si un baiat).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.