Un biolog marin a fost ucis de un rechin, joi seara, in Australia, relateaza Times, in editia electronica de ieri. Victima si un coleg de la Universitatea din Adelaide strangeau oua de sepie in zona Glenelg, cand un rechin din specia marele alb a inc
Un biolog marin a fost ucis de un rechin, joi seara, in Australia, relateaza Times, in editia electronica de ieri. Victima si un coleg de la Universitatea din Adelaide strangeau oua de sepie in zona Glenelg, cand un rechin din specia marele alb a inceput sa le dea tarcoale. Justin Rowntree, care il insotea pe Jarrod Stehbens, victima atacului, a crezut initial ca animalul era un delfin. In timp ce barbatii incercau sa iasa la suprafata si sa ajunga pe ambarcatiunea cu care se deplasasera in larg, rechinul l-a tras in apa pe Stehbens, in varsta de 23 de ani. Alti doi cercetarori l-au ajutat pe Rowntree sa urce in barca si au privit ingroziti cum rechinul l-a tras in adancuri pe colegul lor. Ei au povestit ulterior ca acesta incerca sa-si scoata picioarele din falcile rechinului. "Jarrod reusise la inceput sa-l alunge, dar rechinul s-a intors, l-a apucat de un picior si l-a tras in adancuri", a povestit Rowntree.
Parintii lui Stehbens au declarat ca fiul lor nu ar fi dorit ca rechinul sa fie cautat si ucis. Atacul s-a produs la circa un kilometru distanta de locul in care un surfer a fost ucis de un rechin, in decembrie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.