Bianca Ionita, vedeta de la "Fresh Club", a reziliat contractul cu National TV si, din aceasta vara este somera, sau "intr-o vacanta permanenta", cum descrie ea, in roz, situatia.
Bianca nu se plange caci avea nevoie de o perioada de respiro.
Bianca Ionita, vedeta de la "Fresh Club", a reziliat contractul cu National TV si, din aceasta vara este somera, sau "intr-o vacanta permanenta", cum descrie ea, in roz, situatia.
Bianca nu se plange caci avea nevoie de o perioada de respiro. Vine dupa o relatie de un an, cu un regizor din Pro TV, care s-a finalizat anul acesta in martie cu o despartire si dupa un sezon agitat la televiziune, incheiat cu o demisie. "Singuratatea e benefica pentru mine. Sunt foarte fericita pentru ca-mi permit sa ma duc unde vreau, cand vreau fara sa dau socoteala nimanui".
Faptul ca nu mai are contract la televiziune nu inseamna insa ca sta degeaba. Si-a achizitionat recent o "masina mica si rea", tocmai buna pentru traficul din Bucuresti, este MC la un club bucurestean, in fiecare joi seara, da probe de actorie si negociaza cu o televiziune din Statele Unite postul de prezentator al unei emisiuni despre vedete.
Prima incercare in actorie a fost telenovela lui Lazarov, "Secretul Mariei".
Blonda a dat proba pentru patru roluri, dar cel pe care l-a considerat mai aproape de sufletul ei a fost rolul principal, cel pe care l-a refuzat Cristiana Raduta in favoarea Anemonei Niculescu. Se pare ca refuzul Cristianei a molipsit-o si pe Bianca pentru ca nu se simtea deloc confortabil in acel rol, dupa cum motiveaza ea esecul la probe.
Fiindca presa a tot scris ca are legaturi ba cu Gabriel Hennessey, ba cu Alex, trompetistul de la Mandinga, Bianca a decis ca e mai bine sa fie singura pentru moment si sa se inconjoare de prieteni.
"Nu sunt o fire rebela, iar in familie sunt supusa, imi place sa cante cocosul, dar asta nu inseamna ca nu ma pot bucura de singuratate", afirma Bianca.
Are toate motivele sa fie optimista pentru ca va pleca in Statele Unite in vacanta si pentru ca orice s-ar intampla exista intotdeauna cineva care sa o sustina: parintii ei, Oana Mares, prietena ei si catelul Bundy.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.