moartea sotului meu am ramas cu numeroase datorii (la plata intretinerii si a curentului electric). Din femeia vesela, dinamica, muncitoare, am devenit trista si retrasa. Dupa 32 de ani de munca am o pensie de boala de gradul II, de 1.600.000 lei. Un
moartea sotului meu am ramas cu numeroase datorii (la plata intretinerii si a curentului electric). Din femeia vesela, dinamica, muncitoare, am devenit trista si retrasa. Dupa 32 de ani de munca am o pensie de boala de gradul II, de 1.600.000 lei. Uneori mai fac menajul la diferite persoane care imi dau de mancare sau imi ofera infime sume de bani cu care pot sa-mi cumpar medicamente. Nu vreau sa imi pierd casa, sa ajung pe drumuri. in primul rand cu incredere in Dumnezeu si in bunavointa oamenilor ce ajuta oameni ce nu mai au nici un sprijin in timp de neputinta, sper sa fiu ajutata de catre semeni. Nu am cerut niciodata nimic fara munca si nu as fi crezut ca ajung asa. Va rog din suflet sa luati in consideratie situatia mea si sa-mi publicati aceasta scrisoare, ca cineva sa-mi auda strigatul si sa-mi dea o mana de ajutor. Cu mare speranta!
stefan Cornelia, Pitesti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.