principal al tur- neului au mai fost acceptati doi jucatori romani: Victor Hanescu si Andrei Pavel. Primul, care aseara a jucat in "optimi" la New Haven, il va avea ca adversar pe spaniolul Albert Montanes, pe care l-a invins o data in cele doua in
principal al tur- neului au mai fost acceptati doi jucatori romani: Victor Hanescu si Andrei Pavel. Primul, care aseara a jucat in "optimi" la New Haven, il va avea ca adversar pe spaniolul Albert Montanes, pe care l-a invins o data in cele doua intalniri directe.

Florin Mergea a fost eliminat in calificari

Pentru bucurestean, aceasta este a doua participare la US Open. in ceea ce-l priveste pe Pavel, acesta va bifa a opta prezenta pe tabloul principal al concursului de la Flushing Meadow, el urmand sa il intalneasca in primul tur pe unul dintre jucatorii veniti din calificari. Cea mai buna performanta de pana acum a constanteanului o reprezinta calificarea in optimile de finala, la editiile din 2000 si 2004. Florin Mergea a fost eliminat in primul tur al calificarilor pentru tabloul principal, fiind invins cu 5-7, 6-3, 6-4 de ecuadorianul Giovanni Lapentti. in schimb, Edina Gallovits continua cursa spre tabloul principal al fetelor, invingand-o in primul tur al calificarilor, cu 6-3, 1-6, 6-4, pe chinezoaica Meng Yuan. Ea va mai avea de disputat doua meciuri pentru a ajunge pe tablou.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.