26 August 2005

Lectura de un minut

Declaratiile contradictorii ale martorilor i-au pus pe ganduri. Robert Mircea Sandu , nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, a spus magistratilor ca bunul sau prieten Ion Alexandru Tiriac a consumat droguri din vara lui 2002 pana in 2003
Declaratiile contradictorii ale martorilor i-au pus pe ganduri. Robert Mircea Sandu , nepotul presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, a spus magistratilor ca bunul sau prieten Ion Alexandru Tiriac a consumat droguri din vara lui 2002 pana in 2003, insa nu singur. "Am consumat impreuna", a marturisit Robert Sandu, aratand ca la telefon numele de cod al cocainei era "tricouri". in perioada din rechizitoriu (vara anului 2001 - primavara lui 2002), Robert Sandu nu l-a vazut drogandu-se.Fosta iubita a juniorului, Ileana Lazariuc, a subliniat ca nu si-a vazut prietenul niciodata drogandu-se. Administratorul locuintei cu pricina n-a vazut si nu cunoaste nimic.
Nelamurita, dar nemaiavand pe cine sa interogheze, instanta a decis citarea cu mandat a lui Radu Eugen Nastase, iar pe martora Lili Sandu (logodnica fotbalistului Bogdan Stelea) a amendat-o pentru neprezentare, cu cinci milioane de lei. Tiriac jr. a fost cercetat initial pentru trafic si detinere pentru consum de stupefiante, dar pana la Tribunal (si dupa suspiciunea unei interventii prezidentiale), el a scapat de acuzatia de trafic. Prietenul lui, Robert Sandu a incasat insa definitiv, trei ani de puscarie.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.