guvernamant de a-i da jos pe Adrian Nastase si pe Nicolae Vacaroiu. Parlamentarii PSD sunt decisi sa se planga colegilor din UE de ceea ce li se intampla. Liderul Aliantei PNL-PD din Senat, liberalul Puiu Hasotti, nu este deloc impresionat de intenti
guvernamant de a-i da jos pe Adrian Nastase si pe Nicolae Vacaroiu. Parlamentarii PSD sunt decisi sa se planga colegilor din UE de ceea ce li se intampla. Liderul Aliantei PNL-PD din Senat, liberalul Puiu Hasotti, nu este deloc impresionat de intentiile PSD de a chema ajutoare internationale. "Eu le recomand sa intre in greva parlamentara, sa reclame si la Internationala Socialista, si la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, si la Curtea de la Haga, si la ONU, si la Sfantul Petru, si la zeita Nemesis a justitiei (zeita justitiei este Themis, Nemesis este un personaj SF - n.n.)", ne-a spus liberalul. Mai mult, el nu crede ca actiunile de protest ale PSD vor afecta procesul de integrare a Romaniei in UE.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.