sa le plateasca, au girat casa si au fost executati silit in 15.05.2005. Acum locuiesc provizoriu cu o prietena. Sotul a plecat fara destinatie de un an de zile, nici n-a sunat, le-a spus sa se descurce. Fata face sport, inot, fiind stresata, obosita
sa le plateasca, au girat casa si au fost executati silit in 15.05.2005. Acum locuiesc provizoriu cu o prietena. Sotul a plecat fara destinatie de un an de zile, nici n-a sunat, le-a spus sa se descurce. Fata face sport, inot, fiind stresata, obosita, flamanda si necajita, din campioana a ajuns sa nu poata sa mai faca sport de performanta, fiind data in grupa II. Am scris la forurile locale, la directorul scolii Albu. Nimeni n-a ridicat un deget pentru aceasta familie napastuita. Sunt disperate! Rudelor lor bogate le e rusine de aceasta pacoste care a cazut peste aceasta familie, de aceea nu le-am dat numele. Va rog sa le ajutati cum puteti, au mare nevoie!
Maria Salajan, Baia Mare


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.