Internationalul roman a intrat pe teren in minutul 46 in locul lui Del Piero si a marcat primul penalty pentru Juventus la loviturile de departajare in urma carora campioana Italiei a castigat a 40-a editie a trofeului Joan Gamper. in timpul regulame
Internationalul roman a intrat pe teren in minutul 46 in locul lui Del Piero si a marcat primul penalty pentru Juventus la loviturile de departajare in urma carora campioana Italiei a castigat a 40-a editie a trofeului Joan Gamper. in timpul regulamentar de joc, scorul a fost 2-2, atacantul roman obtinand un penalty in minutul 79, in urma unui fault comis asupra sa de brazilianul Edmilson. Lovitura de pedeapsa a fost transformata de Trezeguet. Celelalte goluri au fost marcate de Del Piero (11 pen), respectiv Iniesta (67) si Van Bronckhorst (70).
La loviturile de departajare, pentru Juventus au marcat: Mutu, Olivera, Vieira si Trezeguet, in timp ce pentru FC Barcelona au inscris Deco si Belletti si au ratat Eto'o si Marquez. AS Roma, echipa lui Cristi Chivu, a anuntat, ieri, ca e dispusa sa-l cedeze la Juventus Torino pe atacantul Antonio Cassano doar in schimbul internationalului roman Adrian Mutu, tranzactie cu care "Batrana doamna" nu este de acord. Presa italiana a notat ca o intalnire decisiva intre conducerea celor doua grupari urma sa aiba loc aseara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.