tragediei. Copilul a fost recuperat din bratele mamei ucise in catastrofa aviatica. Cel mai probabil copilul a supravietuit tocmai datorita faptului ca mama il tinea in brate si l-a protejat de socurile accidentului. Mama nu a reusit insa sa supra
tragediei. Copilul a fost recuperat din bratele mamei ucise in catastrofa aviatica.
Cel mai probabil copilul a supravietuit tocmai datorita faptului ca mama il tinea in brate si l-a protejat de socurile accidentului. Mama nu a reusit insa sa supravietuiasca tragediei.
Micutul in varsta de un an, Juan Carlos Rengifo, a fost scos din vegetatia deasa de doi barbati, unul dintre ei fiind un new-yorkez de origine peruana, Gabriel Vivas. Acesta a povestit ca in timp ce incerca sa salveze alti pasageri a auzit plansul unui bebelus, in spatele avionului aflat intr-o mlastina. Imediat, un alt barbat s-a repezit sa salveze copilul. "L-a ridicat si a incercat sa ajunga pe teren mai inalt. Dar s-a impotmolit in noroi, asa ca am sarit in ajutorul lui si am luat eu copilul. A reusit sa iasa din noroi si a indepartat vegetatia deasa din fata mea. in cele din urma, am reusit sa ajungem cu bebelusul pe o zona cu teren mai inalt.
Gabriel Vivas impreuna cu sotia, cele trei fiice si fratele sau se aflau in Peru pentru a sarbatori aniversarea uneia din fiicele sale.
"A fost cel mai socant cadou de ziua mea. Am fost extrem de speriata, dar bine ca totul s-a terminat cu bine", a declarat Joshelyn Vivas.
Toti cei sase membri ai familiei Vivas au reusit sa scape nevatamati din accident.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.