boxerul a vizitat Portul turistic Tomis la sosirea sa, miercuri dupa-amiaza. Seara, a organizat insa o petrecere privata pe iahtul Summerwind cu care a venit in Romania. Pe tot parcursul plimbarii sale pe faleza Cazinoului Constanta atat boxerul, cat
boxerul a vizitat Portul turistic Tomis la sosirea sa, miercuri dupa-amiaza. Seara, a organizat insa o petrecere privata pe iahtul Summerwind cu care a venit in Romania. Pe tot parcursul plimbarii sale pe faleza Cazinoului Constanta atat boxerul, cat si apropiatii lui au facut numeroase invitatii pe iaht tinerelor fete, cu care s-au si fotografiat. Barbatii din staful boxerului nu mai faceau nici macar diferenta intre admiratoarele care doreau sa se fotografieze cu Tyson, damele de companie pe care le racolasera din port si ziariste. Fara nici o jena le tratau pe toate la fel. Prin preajma pugilistului se afla si Sorin Caluta, care pretindea ca e prieten cu proprietarul vasului Summerwind, Jeff Greene. Acest asa-zis om de afaceri si-a permis sa discute cu reporterul ziarului Liberatatea, dar si cu alte ziariste, folosind un limbaj suburban, greu de reprodus. Mai mult decat atat, ne-a spus ca ne va oferi informatii despre programul lui Mike Tyson doar daca ziarul Libertatea va face, timp de o saptamana, publicitate Partidului Republican din Romania. in schimb, am aflat destule de la domnisoarele care au urcat pe iaht in acea seara. Unele ne-au oferit amanunte din razbunare ca dupa ce au fost "vizionate" au fost trimise acasa, altele pentru a fi admirate ca s-au aflat in compania unor americani, dintre care unul celebru in box, dar si in lumea violatorilor. Ambele categorii de fete ne-au dat aceeasi informatie: atat pugislistului, cat si apropiatilor lui, li s-au oferit tinere "pe tava".
La petrecerea de miercuri seara au participat si cateva modele de la Agentia Diva Models, care au facut o prezentare a costumelor de baie (ce aveau chiar si etichete), dar pe langa manechine au fost aduse, de diversi "amici" ai boxerului, si "fetite de companie". Cu totii s-au distrat, au dansat si au ascultat muzica pana in jurul orei 1.00, cand au plecat in Club 21, din Mamaia. Aici petrecerea s-a prelungit pana spre orele diminetii, cu dans, bautura si fete strident machiate, ale caror brate se incolaceau languros pe bicepsi albi, ciocolatii sau negri. in club, Mike Tyson s-a intalnit cu cei doi luptatori Ciprian Sora si Daniel Ghita, dar si cu primarul Constantei, Radu Mazare.
Din zori si pana pe la ora 11.00 a zilei de ieri, boxerul si staful lui au dormit pe vas. Dupa cateva ore a plecat la Clubul New Orient, din Mamaia, unde se tine preselectia luptatorilor pentru Gala Local Kombat, care a inceput pe 23 august si se finalizeaza pe 27. Aici Mike Tyson a stat mai bine de patru ore, alaturi de campionii Ionut Iftimoaie si Daniel Ghita. Pe faleza, turistii erau in extaz


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.