Mentionez faptul ca eu, ca tata, lucrez in domeniul constructiilor, fiind detasat in Bucuresti. Aceasta a fost singura mea sansa de a face bani pentru singura mea fiica. Nici nu pot sa va spun cat de fericit as fi daca as putea sa o insanatosesc.
Mentionez faptul ca eu, ca tata, lucrez in domeniul constructiilor, fiind detasat in Bucuresti. Aceasta a fost singura mea sansa de a face bani pentru singura mea fiica. Nici nu pot sa va spun cat de fericit as fi daca as putea sa o insanatosesc. As vrea sa aiba si ea un viitor, la fel ca toti copiii si sa nu sufere repercusiunile acestei teribile boli. Eu si sotia mea provenim din familii sarace, stam intr-un camin de nefamilisti si nu avem cum sa ne permitem o operatie atat de costisitoare. Va scriu aceasta scrisoare cu speranta ca cineva ne va ajuta sa o operam pe Maria. De la medici am aflat ca operatia estetica si interventia la stomac costa aproximativ 1.300 euro. Solicit ajutorul dv., eu deschizand un cont la BRD, contul fiind R.O. 777 BRDE 200 SV 10836952000 in lei. Eu va multumesc anticipat pentru ajutorul de 5 milioane lei, acordat de primarie prin intermediul dv., rugandu-va in continuare ca sa ma ajutati pentru a-mi salva fetita.
Dugulan Valerian, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.