intr-un meci disputat cu porti-le inchise (din cauza faptului ca Inter a fost suspendata trei partide), 2.000 de suporteri nerazzuri si-au incurajat favoritii din afara stadionului, unde au urmarit meciul pe un ecran gigant. sahtior va continua in Cu
intr-un meci disputat cu porti-le inchise (din cauza faptului ca Inter a fost suspendata trei partide), 2.000 de suporteri nerazzuri si-au incurajat favoritii din afara stadionului, unde au urmarit meciul pe un ecran gigant. sahtior va continua in Cupa UEFA, iar Mircea Lucescu a spus: "Am incercat sa facem un joc decent. Inter este o echipa foarte buna si daca nu am fi avut ghinion la tragerea la sorti ne-am fi calificat in grupele Ligii Campionilor".
Antrenorul roman a mai declarat ca a fost injust ca meciul sa se dispute fara public, aceasta fiind prima sa experienta de acest gen: "Cred ca ar fi trebuit sa se joace in alta parte, dar cu spectatori. Meciurile fara lume in tribune sunt groaznice". Legat de faptul ca patronul lui sahtior, Rinat Ahmetov, a spus ca doreste sa castige Cupa UEFA, Lucescu a precizat: "Este usor sa-ti fixezi obiective importante, dar e dificil sa formezi o echipa competitiva si e nevoie de multi bani si timp.
in plus, circumstantele trebuie sa-ti fie favorabile - sa nu ai jucatori accidentati sau suspendati adversari accesibili. Pentru noi e mai important sa castigam meciurile din campionatul intern, sa evoluam si apoi sa incercam sa ne afirmam pe plan international".
La sahtior, romanii Rat si Marica au jucat titulari, ultimul fiind schimbat cu Bielik (min. 71), in timp ce Flavius Stoican si Cosmin Barcauan au fost doar rezerve.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.