Brasov. in fata unitatii doi hingheri alergau de zor cainii vagabonzi. Una din injectiile cu tranchilizant a lovit-o pe asistenta in picior. Aceasta a cazut secerata la pamant si a adormit instantaneu. A fost la urgenta unde a fost trezita abia dupa
Brasov. in fata unitatii doi hingheri alergau de zor cainii vagabonzi. Una din injectiile cu tranchilizant a lovit-o pe asistenta in picior. Aceasta a cazut secerata la pamant si a adormit instantaneu. A fost la urgenta unde a fost trezita abia dupa trei ore. Din fericire femeia si-a revenit si nu s-a ales cu sechele. "Am primit o reclamatie ca in zona Spitalului de Boli Infectioase se afla mai multi caini fara stapan, asa ca ne-am deplasat acolo. in apropiere se afla o masina a Ambulantei. in momentul in care am incercat sa prindem un caine, seringa cu somnifer a ricosat din asfalt in piciorul uneia dintre asistente, care a adormit pe loc", spune Flavius Barbulescu, seful Serviciului Public de Gestionare a Animalelor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.