"Dupa rezultatul cu Farul am zis ca nu ma mai duc. La Dinamo este o atmosfera, cum sa zic, nu mai e de fructe de mare si Dom Perignon, acuma e de fasole cu carnati. E atmosfera urata, eu nu ma duc la inmormantare, ma duc numai la veselie", a explicat
"Dupa rezultatul cu Farul am zis ca nu ma mai duc. La Dinamo este o atmosfera, cum sa zic, nu mai e de fructe de mare si Dom Perignon, acuma e de fasole cu carnati. E atmosfera urata, eu nu ma duc la inmormantare, ma duc numai la veselie", a explicat Dragomir.
Rapid este considerata de presedintele LPF calificata in turul I al Cupei UEFA inaintea returului cu Vardar Skopje: "Cum sa le dea aia 4-0? Pai 4-0 nu le da nici Real Madrid diseara".
Referitor la meciul echipei nationale cu selectionata Cehiei, programat pe 3 septembrie in cadrul preliminariilor CM 2006, Dragomir (foto) e optimist: "O sa castigam, dar iesim tot pe locul 3. Nu ne calificam. Pai de ce a fost schimbat Iordanescu? Doar nu a fost numit Piturca pentru a ne califica la Campionatul Mondial. Pe Piturca o sa-l traga la raspundere federatia daca nu se califica la europene, nu acuma".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.