pe drumuri, de un an de zile dorm pe unde apuc si mananc ce da Dumnezeu. Prin intermediul ziarului dv. va rog sa-mi gasiti un loc de munca si cazare, ca manipulant sau om de serviciu. Prin intermediul ziarului Libertatea fac apel la urmatoarele pers
pe drumuri, de un an de zile dorm pe unde apuc si mananc ce da Dumnezeu. Prin intermediul ziarului dv. va rog sa-mi gasiti un loc de munca si cazare, ca manipulant sau om de serviciu. Prin intermediul ziarului Libertatea fac apel la urmatoarele persoane ca sa ma ajute: Stan Adrian, Sandu Vasile, Gino Iorgulescu, Viorel Anghelini, Paunescu Cornel, Gelu Popescu, Balaban Sorin. Acesti domni m-au ajutat cand lucram si in Suceava si ii rog din suflet sa ma ajute si acum, cand am ramas pe drumuri, al nimanui. si fotbalistii de la Foresta Suceava. Fac apel disperat ca nu mai pot trai si trag nadejde ca prin intermediul dv. acesti domni sa ma ajute. Cu stima si speranta ca ma veti ajuta.
Cibotaru Petru, Vaslui


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.