Ieri sedinta Biroului Permanent al Senatului a durat aproape sapte ore. Desi a inceput la 10 dimineata, intalnirea nu a facut decat sa dea timp spiritelor sa se incinga din ce in ce mai tare. Surse din Biroul Permanent ne-au marturisit ca presedintel
Ieri sedinta Biroului Permanent al Senatului a durat aproape sapte ore. Desi a inceput la 10 dimineata, intalnirea nu a facut decat sa dea timp spiritelor sa se incinga din ce in ce mai tare. Surse din Biroul Permanent ne-au marturisit ca presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a taraganat cat a putut discutiile despre convocarea unei sesiuni extraordinare pentru aprobarea modificarilor regulamentului si astfel inlocuirea sa din functie.
Mai mult, aceleasi surse ne-au spus ca Vacaroiu a propus Aliantei, la un moment dat, ca regulamentul sa fie dezbatut abia dupa ce se voteaza proiectul privind statutul parlamentarului, alt proiect controversat, care se afla in lucru la o comisie special constituita.
in paralel cu scandalul din Senat, deputatii se intrunisera si ei pentru a termina de dezbatut regulamentul. Comisia speciala a fost convocata mai devreme decat era programat, tot printr-o sedinta extraordinara de birou. in final, senatorii au aprobat sesiunea extraordinara, dar au decis sa nu se dezbata regulamentul, pentru ca nu toata lumea a depus amendamentele.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.