Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, va supraveghea personal concursurile care vor fi organizate, in luna septembrie, pentru ocuparea functiilor de conducere vacante din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilo
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, va supraveghea personal concursurile care vor fi organizate, in luna septembrie, pentru ocuparea functiilor de conducere vacante din cadrul Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV), potrivit unui comunicat al ANAF. Concursurile se vor desfasura in Bucuresti si vor avea ca obiect, printre altele, posturile de director executiv la Directiile regionale vamale Constanta si Cluj si de sef birou la Birourile Nadlac, Constanta si Constanta Sud-Agigea.
ANAF a decis ca la concursurile pentru ANV pot participa, in premiera, si candidati din afara sistemului vamal, fiind chiar de dorit o prezenta masiva a acestora.
Presedintele ANAF a dispus ca datele referitoare la actele necesare inscrierii, conditiile de participare si bibliografia sa fie afisate pe paginile de Internet ale Agentiei Nationale a Functionarilor Publici si ANV, cat si la sediile celor doua institutii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.