Pretul petrolului a atins nivelul maxim al evolutiei ciclice si va ramane in urmatorii doi ani la circa 60 de dolari pe baril, a declarat economistul sef al Deutsche Bank, Norbert Walter, transmite Mediafax. "Rezerve noi de petrol ar putea fi disponi
Pretul petrolului a atins nivelul maxim al evolutiei ciclice si va ramane in urmatorii doi ani la circa 60 de dolari pe baril, a declarat economistul sef al Deutsche Bank, Norbert Walter, transmite Mediafax. "Rezerve noi de petrol ar putea fi disponibile peste doi ani. Consider ca pretul petrolului va ramane in jur de 60 de dolari pe baril in aceasta etapa a evolutiei ciclice", a afirmat Walter. Conform aprecierilor facute de acesta, Thailanda si Indonezia vor fi statele cele mai afectate de cotatiile titeiului. Cea mai buna gestiune a situatiei o au in schimb Japonia si Coreea de Sud.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.