Sotia unui politist de la Crima Organizata din Braila, disparuta misterios in urma cu aproape o saptamana, a fugit cu cateva sute de mii de euro din gestiunea casei de amanet la care era angajata, sustin surse autorizate. De aproape o saptamana, poli
Sotia unui politist de la Crima Organizata din Braila, disparuta misterios in urma cu aproape o saptamana, a fugit cu cateva sute de mii de euro din gestiunea casei de amanet la care era angajata, sustin surse autorizate. De aproape o saptamana, politistii si procurorii braileni sunt in alerta. Femeia, care nu s-a mai intors acasa de la serviciu pe data de 19 august a.c., este cautata in toata tara, luandu-se in calcul si ipoteza unei rapiri. Gravitatea cazului, avand in vedere ca este vorba despre nevasta unui om al legii, a facut ca ancheta in acest caz sa se desfasoare in regim de urgenta. Tanara, mama a unui copil de 6 ani, a fost data imediat in consemn la frontiera si in urmarire generala, existand posibilitatea sa fi fost rapita sau chiar ucisa.
In urma investigatiilor demarate, politistii si procurorii care se ocupa de caz spun ca situatia incepe sa devina clara. Femeia a furat banii de la locul de munca, are pasaportul asupra ei, desi la locul de munca si-a lasat actele de identitate si telefonul mobil, si ar fi putut fugi, de bunavoie, cu un barbat, precizeaza aceleasi surse. Ipoteza pare credibila atat timp cat in timpul audierilor, sotul sau a declarat ca au avut niste neintelegeri conjugale, insa nu banuia in ruptul capului ca l-ar fi putut insela. Pentru a-si asigura scaparea, femeia a pus la cale un plan diabolic, incercand sa-i conduca pe anchetatori pe piste false. Surpriza a iesit la iveala, ieri, cand la casa de amanet s-a facut inventarul bunurilor si banilor si s-a constatat ca lipsesc sute de mii de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.