"Aripile Clujului au fost retezate la ultimul obstacol. Frumosul gol marcat de Munteanu din lovitura libera nu a fost decat de consolare", a titrat, ieri, site-ul UEFA, dupa meciul pierdut cu 1-3 de CFR la Lens. "RC Lens a castigat pariul Intertoto",
"Aripile Clujului au fost retezate la ultimul obstacol. Frumosul gol marcat de Munteanu din lovitura libera nu a fost decat de consolare", a titrat, ieri, site-ul UEFA, dupa meciul pierdut cu 1-3 de CFR la Lens. "RC Lens a castigat pariul Intertoto", a notat site-ul oficial al gruparii franceze, in timp ce cotidianul Le Figaro a precizat: "Lens obtine biletul! Formatia noastra s-a calificat usor in Cupa UEFA, castigand finala Cupei Intertoto".

Arbitrul a gresit iar pentru francezi

Daca antrenorul gazdelor, Francis Gillot, a afisat, ca si dupa jocul tur, aceeasi mina de superioritate, declarand ca echipa sa a avut un meci facil, Dorinel Munteanu a mentionat ca la faza primului gol "arbitrul a gresit, pentru ca a fost fault in atac la Balint". si cum din greseala in greseala se castiga o finala, pana la urma RC Lens a fost echipa care a ajuns in Cupa UEFA. Sanctionata insa, asa cum ar fi fost normal, cu un penalty si eliminare a portarului, la Cluj, si daca nu ar fi intrat la cabine in avantaj pe "barba" arbitrului, in jocul retur, "distrugatoarea" Lens nu ar mai fi avut, cu siguranta, acel joc "stralucitor" de care pomenea Gillot. Poate nici biletul pentru UEFA in buzunar.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.