Criza din sistemul medical din prima jumatate a anului a avut ca efect realizarea unei cifre de afaceri cu 10 la suta sub nivelul de noua milioane de euro previzionat de producatorul roman de medicamente LaborMed Pharma pentru primul semestru, transm
Criza din sistemul medical din prima jumatate a anului a avut ca efect realizarea unei cifre de afaceri cu 10 la suta sub nivelul de noua milioane de euro previzionat de producatorul roman de medicamente LaborMed Pharma pentru primul semestru, transmite Mediafax. Bugetul companiei prevedea o cifra de noua milioane de euro pentru primul semestru, acest obiectiv a fost, insa, realizat doar in proportie de 90 la suta. Cu toate acestea, pentru anul in curs, LaborMed Pharma isi mentine obiectivul de vanzari la 20 de milioane de euro, conform presedintelui companiei, Xeni-Camelia Dicu. Raportat la intervalul similar al anului trecut, Labormed Pharma a inregistrat pe primul semestru o crestere de 35 la suta a cifrei de afaceri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.