Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, vicepresedintele CJ, Radu Ionescu, si inca opt consilieri judeteni au demisionat, ieri, din PNL, pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a forma
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, vicepresedintele CJ, Radu Ionescu, si inca opt consilieri judeteni au demisionat, ieri, din PNL, pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale. Anghel a precizat ca alaturi de ceilalti consilieri demisionari va vota proiectele promovate de Alianta si ca vor ramane independenti. Lideri ai partidului sustin ca demisionarii au invocat si prestatia slaba a conducerii organizatiei judetene a PNL, precum si lipsa de comunicare din filiala. Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a spus, citat de Mediafax, ca demisia este un act unilateral si ca liderul partidului regreta faptul ca cei zece demisionari de la Prahova au parasit partidul inainte de a discuta cu reprezentantii conducerii PNL.
Motreanu a mai spus ca membrii Curtii de Onoare si Arbitraj inca nu au judecat contestatia depusa de Florin Anghel privind modul in care Dinu Patriciu a castigat un nou mandat in fruntea filialei PNL Prahova. Motreanu a mai spus ca acest caz ar urma sa se discute in Curtea de Onoare si Arbitraj in cursul saptamanii viitoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.