stenogramelor care "poarta amprenta calculatoarelor PSD si ale Guvernului din acea vreme". "Acest lucru l-am spus si procurorilor", a afirmat Boureanu, declarandu-se absolut convins mai ales dupa ce site-ul cu pricina ar fi fost atacat de pe mai mult
stenogramelor care "poarta amprenta calculatoarelor PSD si ale Guvernului din acea vreme". "Acest lucru l-am spus si procurorilor", a afirmat Boureanu, declarandu-se absolut convins mai ales dupa ce site-ul cu pricina ar fi fost atacat de pe mai multe calculatoare "care apartineau inclusiv unor institutii de stat". El a recunoscut ca a participat la raspandirea acestor documente, dar a spus ca nu el a fost sursa. Boureanu a mai aratat ca stenogramele au fost puse pe site chiar de catre cei care "le-au sustras". Garantand pentru credibilitatea sursei, Boureanu a trasat si sarcina procurorilor: sa verifice daca cei nominalizati in stenograme "au pus sau nu in practica ceea ce se scrie acolo".
in acest dosar a fost inceputa urmarirea penala impotriva Rodicai Stanoiu si a lui Florin Georgescu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.