Compania imobiliara Eurisko lanseaza primul program de studii imobiliare din Romania: Programul de Masterat Economia Proprietatilor Imobiliare - Partener Eurisko. Acest masterat este initiat in parteneriat de Academia de Studii Economice Bucuresti, F
Compania imobiliara Eurisko lanseaza primul program de studii imobiliare din Romania: Programul de Masterat Economia Proprietatilor Imobiliare - Partener Eurisko. Acest masterat este initiat in parteneriat de Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Contabilitate si Informatica de Gestiune si compania Eurisko, programul propunandu-si sa ofere o pregatire specializata in domeniul analizei si evaluarii imobiliare in Romania.
Masteratul are trei semestre de cursuri si proiecte practice si un semestru de pregatire a proiectului de absolvire. Cursurile vor atinge diverse tematici, printre care: evaluarea, inspectia, finantarea si managementul proprietatilor imobiliare, analiza investitiilor imobiliare, consultanta imobiliara, urbanism, arhitectura, etc. Inscrierea candidatilor se va face in perioada 14-17 septembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.