Aderarea Romaniei la UE pare sa fi devenit subiect de campanie electorala pentru crestin-democratii germani.
Dupa Guenther Beckstein, a venit, ieri, randul premierului landului Saxonia Inferioara sa faca aprecieri, nu tocmai imbucuratoare, pe
Aderarea Romaniei la UE pare sa fi devenit subiect de campanie electorala pentru crestin-democratii germani.
Dupa Guenther Beckstein, a venit, ieri, randul premierului landului Saxonia Inferioara sa faca aprecieri, nu tocmai imbucuratoare, pentru Bucuresti. Aderarea Romaniei si Bulgariei la UE in 2007 reprezinta o provocare pentru Comunitate, a afirmat Christian Wulff, intr-un interviu citat de Deutsche Welle. Oficialul german a apreciat ca Europa nu dispune de fondurile necesare continuarii extinderii, conform planului initial. Deutsche Welle comenteaza ca posibilitatea amanarii cu un an a aderarii Romaniei si Bulgariei la UE revine in discutiile de pe scena politica germana, dupa ce, recent, cancelarul social-democrat Gerhard Schroeder a facut referire la eventualitatea aderarii celor doua tari in 2008, fiind astfel primul lider politic occidental care recunoaste ca acestea nu sunt pregatite pentru integrare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.