O reglare de conturi intre bandele de romi din Tanganu, Ilfov a pus pe jar oamenii legii ilfoveni. Ieri noapte, in jurul orei 4.30, Politia Ilfov a fost sesizata in legatura cu scandalul care se derula in comuna Cernica, scandal care a avut se pare,
O reglare de conturi intre bandele de romi din Tanganu, Ilfov a pus pe jar oamenii legii ilfoveni. Ieri noapte, in jurul orei 4.30, Politia Ilfov a fost sesizata in legatura cu scandalul care se derula in comuna Cernica, scandal care a avut se pare, la baza, un conflict mai vechi legat de comercializarea de terenuri. Un grup format din peste 20 de romi blindati de mai multe masini au descins in fata casei familiei Raducan, incercand sa intre in curtea acesteia. Romii amenintau ca ii vor ucide pe toti cei care intervin in acest conflict. La fata locului s-a deplasat imediat o echipa formata din politisti din cadrul IPJ Ilfov si lucratori de la Crima Organizata si Antidrog, condusa de adjunctul sefului inspectoratului, Haisam Gheorghe.
Romii au tras focuri de arma
Inainte ca oamenii legii sa reuseasca sa calmeze spiritele, unul dintre romi a tras in aer trei focuri de arma, provenite de la un pistol de calibrul noua milimetri. Politistii au reusit, dupa mai multe ore, sa ii transporte pe membrii clanului de romi la sediul politiei, unde i-au identificat si retinut pentru cercetari. Nu se cunoaste cu exactitate motivul care a generat acest scandal. In zona s-au deplasat si echipe operative din cadrul Biroului Armelor si Munitiilor, pentru a cerceta provenienta pistolului cu care s-a tras in timpul scandalului. La locul incidentului au mai fost gasite inca 12 cartuse care se pare ca proveneau de la acelasi pistol, de calibrul noua milimetri. Acestea au fost ridicate de oamenii legii si vor fi examinate pentru a se stabili daca provin de la aceeasi arma. In prezent, cercetarile continua pentru a-i descoperi pe cei vinovati de producerea scandalului si pentru a lua masurile ce se impun pentru a evita pe viitor astfel de situatii. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.