Presedintele PSD, Mircea Geoana, este de parere ca, in prezent, se impune o reforma reala a clasei politice, aceasta fiind cea mai importanta tema de pe agenda principalilor protagonisti ai vietii publice. "Daca nu vom intelege cu totii, cei din clas
Presedintele PSD, Mircea Geoana, este de parere ca, in prezent, se impune o reforma reala a clasei politice, aceasta fiind cea mai importanta tema de pe agenda principalilor protagonisti ai vietii publice. "Daca nu vom intelege cu totii, cei din clasa politica actuala, ca este nevoie de o reforma reala a politicului in Romania, vom fi condamnati ca atunci cand ajungem la putere sa aparam situatia de fapt, iar cand suntem in opozitie sa criticam puterea", a spus seful PSD. "Este nevoie sa punem o linie celor 15 ani de tranzitie nemiloasa, de guvernari care au avut succese partiale, dar care au esuat ca si clasa politica si care au pierdut increderea cetatenilor", a mai spus Geoana, citat de agentia Amos News.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.