Rovana Plumb, sefa Departamentului de Protectia Mediului a PSD, si-a exprimat, ieri, dezamagirea fata de decizia primului-ministru de a o mentine pe Sulfina Barbu in functia de ministru al Mediului si Gospodaririi Apelor. "(Non) activitatea ministrul
Rovana Plumb, sefa Departamentului de Protectia Mediului a PSD, si-a exprimat, ieri, dezamagirea fata de decizia primului-ministru de a o mentine pe Sulfina Barbu in functia de ministru al Mediului si Gospodaririi Apelor. "(Non) activitatea ministrului Sulfina Barbu oferea toate motivele pentru o schimbare", sustine reprezentanta PSD. Desi isi acuza o colega de pe scena politica, Rovana Plumb se foloseste de ocazie pentru a incuraja o alta femeie politician, si anume pe noul ministru al Integrarii. "Pe de alta parte, ca femeie politician, tin sa salut, ca principiu, numirea doamnei Anca Boagiu in functia de ministru al Integrarii Europene. Sper ca noul ministru sa aiba o activitate mult mai sustinuta decat predecesorul sau, desi are o sarcina aproape imposibila", mai spune Rovana Plumb.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.