primul ministru, dar si ca i-a "furat" nevasta deputatului Cristian Boureanu. Remanierea guvernului a produs telenovele in sedinta de luni dimineata a Biroului Permanent Central (BPC) al PNL. Sursele noastre afirma ca proaspatul ministru de finant
primul ministru, dar si ca i-a "furat" nevasta deputatului Cristian Boureanu.
Remanierea guvernului a produs telenovele in sedinta de luni dimineata a Biroului Permanent Central (BPC) al PNL. Sursele noastre afirma ca proaspatul ministru de finante a fost "parat" de deputatul PNL Cristian Boureanu ca a facut PNL-ul si pe Tariceanu albie de porci, in timp ce alti lideri ai liberalilor intrebau nedumeriti cine e noul ministru, deoarece ei nu il cunosc.
Colac peste pupaza, limbajul folosit in sedinta cu scandal a fost si total neacademic. Sursele noastre pun supararea mai tanarului si impulsivului coleg deputat pe faptul ca acesta si Sebastian Vladescu au multe de impartit. Vladescu i-a fost nas de cununie in urma cu cativa ani lui Boureanu. Ulterior, Cristian Boureanu a divortat, sotia sa consolandu-se tocmai in bratele nasului Vladescu. Consolarea a mers pana la altar, cei doi casatorindu-se in scurt timp. Ulterior si Sebastian Vladescu a ramas cu buzele umflate, doamna Vladescu, fosta Boureanu, pornind spre "noi orizonturi" si divortand ulterior. Astfel s-ar explica de ce Boureanu nu il are deloc la suflet pe noul membru al Executivului. in sedinta de luni dimineata, surse liberale povestesc ca Boureanu ar fi marturisit ca pe vremuri, Vladescu ar fi avut numai cuvinte de "lauda" despre liberali si premierul Tariceanu. Adica Vladescu ar fi blagoslovit PNL ca "e un partid de onanisti, care nu sunt in stare de nimic si care nu vor ajunge in veci la Putere". Iar sursele liberale sustin ca nici despre Calin Popescu Tariceanu, cu care are o istorie lunga intr-ale afacerilor, fiind actionari la cateva firme impreuna, Sebastian Vladescu nu ar fi avut o parere prea buna. Noul ministru de finante, in urma cu ceva timp, era convins ca "Tariceanu e prea fraier ca sa ajunga presedinte la PNL, ca nimeni nu e nebun sa il puna intr-o asemenea functie", ar fi afirmat Boureanu. Aceleasi surse afirma ca sunt oameni in PNL care au ridicat din spranceana la auzul numirii lui Vladescu pentru portofoliul finantelor, sustinand ca nu il cunosc pe viitorul ministru.
Contactat telefonic, deputatul PNL Cristian Boureanu nu a vrut sa comenteze in nici un fel informatiile despre cele intamplate in BPC al PNL. El a afirmat calm ca Sebastian Vladescu "nu este si nu a fost niciodata membru PNL", iar numirea sa in guvern e "responsabilitatea politica a premierului Calin Popescu Tariceanu". in ceea ce il priveste pe nou numitul ministru de finante, Sebastian Vladescu, el a transmis presei ca nu are de gand sa dea nici un fel de declaratie saptamana aceasta, pe nici un fel de tema.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.