Dacia a comercializat peste 56.600 de modele Logan in aceasta zona, precum si in Europa de Vest, dintre care 47.127 numai in Romania. Cu aceste cifre, Dacia Logan s-a pozitionat inaintea multor modele consacrate, cum ar fi Skoda Octavia, Opel Astr
Dacia a comercializat peste 56.600 de modele Logan in aceasta zona, precum si in Europa de Vest, dintre care 47.127 numai in Romania.
Cu aceste cifre, Dacia Logan s-a pozitionat inaintea multor modele consacrate, cum ar fi Skoda Octavia, Opel Astra si Renault Megane. Potrivit aceluiasi studiu, trendul ascendent al Logan s-a mentinut si in cel de-al doilea trimestru, cand a devansat aceleasi modele, plus Skoda Fabia si Suzuki Ignis. Dacia a marcat un salt de pe pozitia a noua pana pe locul doi la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului 2005.
in acelasi timp, compania britanica sustine ca pietele locale au inregistrat evolutii opuse. Daca vanzarile din Polonia au consemnat un recul de 33%, in Romania a existat o adevarata explozie a cererii, de plus 72%, tara noastra devenind a doua piata din regiune, dupa Ungaria si Cehia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.